Viktor Verhulst neemt drastisch besluit na commentaar op zijn uiterlijk: “Zijn jullie nu blij?”
Viktor Verhulst neemt drastisch besluit na commentaar op zijn uiterlijk: “Zijn jullie nu blij?”
Foto: VIER

Woensdag zagen we een 'emotioneel moment' in ‘Viktor Vlogdown’. Viktor Verhulst heeft afscheid genomen van zijn lockdownbaard.

Aan het begin van de lockdown had Viktor Verhulst besloten zich niet langer te scheren. “Maar elke vlog opnieuw kwamen er reacties als: ‘Doe die lelijke baard af’, ‘Vik die baard staat je niet’, ‘Wanneer gaat dat ding weg’, noem maar op. Dat heeft mij diep geraakt”, zegt Viktor Verhulst met een knipoog.

“Vandaag ga ik daar iets aan doen: de baard gaat eraf. Maar met een dubbel gevoel. Ik heb hem nu twee maanden, dat wordt een pijnlijk afscheid”, waarna Viktor de tondeuse in zijn baard zet. Na wat experimenten met een paar looks, is de baard er uiteindelijk helemaal af. “Zo, dat was het. Zijn jullie nu blij dat hij eraf is?”

Ellen, de vrouw van Gert Verhulst, vindt Viktor alvast veel beter staan zonder. “Prachtig Vik, ik was vergeten hoe mooi je was”, lacht ze. Viktor zelf moet eraan wennen. “Ik lijk terug tien jaar. Ik vind het spijtig. Ik kon er moeilijk afscheid van nemen.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maak uw keuze: 1️⃣, 2️⃣ of 3️⃣?

Een bericht gedeeld door Viktor Verhulst (@viktorverhulst) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.