VTM

Dina Tersago diep geraakt door plots overlijden

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Dinsdag overleed boer Wim Leroy uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ bij een zwaar verkeersongeval. Presentatrice Dina Tersago is diep getroffen door dit nieuws. Dat vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

“Ik ben hier erg van geschrokken”, reageert Dina Tersago. “Ik heb het al vaak gezegd, maar de boeren zitten stuk voor stuk in mijn hart. Als er iemand sterft, dan ben ik daar echt door geraakt. En nu zeker, want Wim was zo’n lieve en warme man. Joviaal ook, en een echte levensgenieter.”

“Wim was een atypische boer, maar dat gaf het programma ook wel kleur. Hij sprong eruit, op een positieve manier. Wim deed alles op zijn manier, en daardoor kon hij ook ten volle van het leven genieten. Wim was iemand waar je uren mee aan de toog kon hangen zonder dat je jezelf ook maar een seconde verveelde.”

De presentatrice heeft niets dan complimenten voor de betreurde boer. “Hij was iemand met het hart op de juiste plaats. Ik had hem al een tijdje niet meer gezien, maar dat was niet omdat we er niet welkom waren. Wim was iemand die niet zo bezig was met technologie. Hij was niet iemand die dus voortdurend sms’jes verstuurde. Hij leefde op z’n eigen ritme.”

“Ik heb er spijt van dat wij geen contact meer hadden, want ik heb hem altijd een warm hart toegedragen. Wim was een goed man, die nooit iemand een vlieg kwaad zou doen. Ik wil de familie langs deze kant veel sterkte wensen, en ik ga hen zeker nog een kaartje sturen. Dit is verschrikkelijk voor de mensen die achterblijven. Wim was niet alleen te jong om te sterven, dit was ook veel te plots.”