VTM

Prachtig: Zo toont Jens Dendoncker zijn liefde voor zijn vriendin Lauren Versnick

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Op VTM zullen we binnenkort kunnen kijken naar een programma waarin de liefde centraal staat. Het wordt gepresenteerd door komiek Jens Dendoncker.

In Het Laatste Nieuws vertelt Jens Dendoncker waarom hij de geschikte presentator is voor het programma over de liefde, dat voorlopig nog geen naam heeft. “Iedereen kent mij als de grapjas, maar wat de meesten niet weten is dat ik ook een groot romanticus ben. Daarom wil ik een programma maken over de liefde”, aldus de comedian.

In het programma zal Jens samen met kijkend Vlaanderen wetenschappelijke studies over de liefde aftoetsen aan de praktijk. Daarvoor zijn Jens en het productiehuis Shelter nog op zoek naar kandidaten. “Jong, oud, koppels, singles, hetero’s, holebi’s, aseksuelen, polygamisten,… Iedereen mag zich inschrijven”, verduidelijkt producer Sofie Peeters in de krant.

Ook Sofie Peeters laat er geen twijfel over bestaan dat Jens de geschikte presentator is voor een programma over de liefde. “Jens is uiteraard een groot komisch talent, maar we zagen ook wat voor een romantische ziel hij is, toen hij bij ons samenwerkte met Lauren (Versnick, zijn vriendin, red.). Hij geeft haar vaak boeketten en handgeschreven liefdesbrieven.”