Nieuwe klap voor Monique Westenberg: “Stuk ben ik ervan”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Monique Westenberg heeft een zwak voor honden. Gisteren kreeg de vriendin van André Hazes dan ook droevig nieuws te horen.

Op Instagram vertelt Monique Westenberg dat ze twee jaar geleden op Bonaire een bijzondere hond ontmoette: Star. Monique had meteen een zwak voor deze meid.

In oktober vorig jaar bracht Monique haar opnieuw een bezoekje in de hondenopvang FKK Animal Rescue, waar zij en André Hazes zich voor inzetten. Monique overwoog om Star mee naar huis te nemen. “Als ik zeker had geweten dat ze met Gioia zou klikken was ik voor haar gegaan”, schrijft ze.

Gisteren kreeg Monique het droevige bericht dat Star overleden is. “Stuk ben ik ervan. Star was één van de favorieten van de opvang en gelukkig heeft zij heel veel liefde gekend en fijne uitstapjes gemaakt. Dit meisje zal zo gemist worden.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Twee jaar geleden ontmoette ik dit meisje, Star, voor de eerste keer op Bonaire. Ik had meteen een zwak voor haar. Een mixje tussen Gioia en Dunya. Afgelopen oktober zocht ik haar gelijk als eerste op toen we weer bij @fkkanimalrescue kwamen. Als ik zeker had geweten dat ze met Gioia zou klikken was ik voor haar gegaan. Vandaag kreeg ik het vreselijke bericht vanuit Bonaire dat Star gisteravond is overleden. Stuk ben ik ervan. Star was één van de favorieten van de opvang en gelukkig heeft zij heel veel liefde gekend en fijne uitstapjes gemaakt. Dit meisje zal zo gemist worden 💔 #starinheaven 💫

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op