Hartverwarmend moment bij Stan Van Samang: "Ik merk dat nu ik over mijn kinderen praat"

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Stan Van Samang brengt deze lockdownperiode door met zijn gezin in Wijgmaal. Stan heeft met Lenny en Stella twee kindjes.

"Het is nogal heftig ten huize van Samang", vertelt Stan. "Ik heb met Barbara ook een vrouw. We doen met ons gezin ons best om erdoor te komen. Er is geen school, we doen onze kinderen ook niet naar de crèches. We hebben onze handen vol."

"Lenny heeft energie voor acht. We hebben een tuin waarin hij kan gaan lopen. Dan denk je dat hij rustig zal zijn als het hij terug binnenkomt, maar niets is minder waar. Met Stella hebben we een telg erbij. Dat is ons prinsesje. Ik krijg een krop in mijn keel als ik over mijn kinderen praat. Ik merk dat nu."

"Voor mij moet de lockdown niet te lang meer duren. Ik ben een artiest en ik wil het podium op. Ik word zot van de gedachten dat dit niet voor meteen zal zijn. Dat doet mij heel veel pijn. Maar nu te snel weer de draad opnemen, dat mogen we niet. Dan gaan er veel mensen sterven en zal het nog lang duren voor we weer naar de normaliteit gaan."