Sam Gooris: “Dat koester ik elke dag, maar ik besef dat het maar zolang duurt als het duurt”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Instagram
Sam Gooris kan voorlopig niet optreden door de coronamaatregelen. Mogelijk kan hij in de zomer optreden op kleinere evenementen, maar dat valt nog af te wachten.

“Ik mag niet gaan werken, maar moet ik daarover klagen? Dat zou ik niet fair zijn tegenover de mensen die nu wel moeten werken, hé”, zegt Sam Gooris in Primo.

“Ik verdien al dertig jaar mijn boterham met zingen. Dat koester ik elke dag. Ik ben daar zeer dankbaar voor. Maar ik besef ook dat het maar duurt zolang het duurt. De mensen zijn je snel vergeten.”

“Nee, dat heeft niets met bescheidenheid te maken. Ik ben gewoon heel dankbaar dat de organisatoren en mijn fans me nog altijd de kans geven om mijn ding te doen. Ik beschouw dit trouwens nog altijd als een hobby. Echt waar. Ik amuseer me nog altijd te pletter.”

“Ik probeer gewoon altijd plezier te brengen. Ik ben niet de beste zanger ter wereld, maar ik weet hoe ik ambiance moet brengen. Als mensen zeggen dat ik na al die jaren nog altijd dezelfde ben gebleven, dan beschouw ik dat als een groot compliment. Ik heb dat van thuis meegekregen: ‘Doe maar normaal, dat is al erg genoeg’. Ik ben ook iemand die op niemand jaloers is. Ik gun iedereen zijn succes.”

Volg ons nu ook op Instagram!

Tags sam gooris