VTM

Dany Verstraeten maakt heel grote uitzondering en zal meewerken aan dit programma

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Dany Verstraeten zie je niet zo vaak opduiken in een tv-programma. Het VTM-nieuwsanker maakt nu een grote uitzondering

Dany Verstraeten is één van de bekende Vlamingen die zal opduiken in het VTM-programma ‘De Zomer Van’. Andere namen die we al zeker gaan zien zijn Laura Tesoro, Samson-baasje Marie Verhulst, sp.a-voorzitter Conner Rousseau, ex-veldrijder Niels Albert, nieuwsanker Dany Verstraeten en cabaretier Jens Dendoncker

Reportagemaker Eric Goens is de man achter dit programma. Hij zal deze zomer vijftien bekende Vlamingen volgen tijdens een zomer die door de coronacrisis heel vreemd zal verlopen. “We gaan voor inhoud en vrolijkheid. Uiteraard gaan we praten met onze hoofdgasten, maar we gaan met hen ook de baan op voor activiteiten”, legt Goens uit in Het Laatste Nieuws.

“We gaan uiteraard niet iedereen tegelijkertijd volgen. Bedoeling is dat we per week het doen en laten van drie tot vier interessante BV's brengen, waarna zij de fakkel doorgeven aan collega's. Om dan mogelijk een paar weken later zelf weer op te duiken, als zijn of haar leven er plots weer anders uitziet.”

Goens is heel blij dat hij ook Dany Verstraeten mag volgen. “Hem zie je doorgaans enkel op de nieuwsset. Hij maakt nu dus een grote uitzondering."

Volg ons nu ook op Instagram!