Solliciteert Karen Damen naar eigen talkshow op tv? “Een avondje met vrienden, maar dan met een camera op”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Karen Damen trekt haar conclusie. De zangeres heeft sinds kort haar eigen online talkshow.

Karen Damen ontvangen mensen in haar tuin waar ze een tent opgesteld heeft. Ze doet voor haar online praatprogramma ‘Karentaine’. “Het idee kwam van mijn man Anthony”, legt Karen uit in Dag Allemaal.

“Als we nu eens ’n tent in onze tuin zetten en jij daar elke week een gast ontvangt en we dat gesprek dan op het internet gooien?’ Ik zei: ‘Da’s goed, jij zorgt voor alles, ik ga elke vrijdagavond in de tuinzetel zitten en een uur later stop ik. Klaar.” 

“Ja, ’t is allemaal vlug gegaan. The Starlings konden komen en mijn eerste show was een feit. En de kijkers reageren enthousiast. ‘Precies een talkshow van vroeger aan de zee’, zei iemand. 

Eigen talkshow?
Is dit een sollicitatie naar een eigen talkshow op tv? “Ik wil niet pretenderen dat ik ineens een talkshowpresentatrice ben”, luidt het bij Karen. “Ik wil gewoon in mijn tuin leuke mensen ontvangen en een fijne babbel met hen hebben, heel ongedwongen.” 

“Een avondje onder vrienden, meer is het niet. Maar er staat wel een camera op. Ja, maar daar wil ik niet te veel bij nadenken. Weet je, ‘Karentaine’ kan misschien eens een frisse wind laten waaien, nu er op tv zo weinig te beleven valt. Al die saaie heruitzendingen…"

Volg ons nu ook Instagram!