Guga Baúl erg geschrokken van Tine Embrechts: “Hij trok grote ogen toen hij dat zag”
Guga Baúl erg geschrokken van Tine Embrechts: “Hij trok grote ogen toen hij dat zag”
Foto: Goed Verlof

Op Canvas kunnen we al enkele weken naar heruitzendingen van ‘Het Peulengaleis’ kijken. Daarmee is voor Tine Embrechts alles begonnen.

“Ik zie die afleveringen nu voor de eerste keer terug en ik denk bij mezelf: waw! Sowieso een van de leukste dingen die ik ooit gedaan heb. Door 'Het Peulengaleis' heb ik Hugo Matthysen leren kennen, met hem werk ik na al die jaren nog veel samen”, aldus Tine Embrechts in Het Laatste Nieuws.

Toen de eerste aflevering van 'Het Peulengaleis' destijds op tv kwam, was haar partner Guga Baúl 13 jaar en waren haar zonen nog niet geboren. Zij zien hun vrouw en moeder nu het scherm sieren in een spannend latexpakje. Tine kroop in Het Peulengaleis immers ook in de rol van pornoactrice.

"Laurent zat naast me tijdens de eerste heruitzending en hij trok grote ogen. Hij vond het niet grappig, totáál zijn humor niet. En de kinderen? Die kijken niet echt. Oscar, mijn oudste van 16, kwam even piepen, zag me bovenop Bart Peeters liggen en zei dan: 'Ah, da zijde gij?' En vervolgens ging hij terug naar zijn kamer, muziek maken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.