Harry en Meghan zitten in de greep van deze wereldster: “Zij bepaalt hun hele leven in Los Angeles”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry en Meghan Markle brengen de lockdown door in een villa in Los Angeles. Daar kunnen ze rekenen op de hulp van hun goede vriendin Oprah Winfrey. Dat schrijft TV Familie.

In de Amerikaanse media melden insiders dat die hulp van Oprah ver gaat. “Het was Oprah die prins Harry en Meghan in contact bracht met Tyler Perry, de acteur en regisseur van wie ze een huis huren”, klinkt het. “En?n, veel hoeven ze niet te betalen. Dat Harry en Meghan daar mogen wonen, is een vriendendienst van Tyler aan Oprah. De huurprijs zou een soort van symbolisch bedrag zijn.”

Oprah heeft ook voor hun veiligheid gezorgd. “Aanvankelijk werden Harry en Meghan vergezeld door agenten van de Britse geheime dienst”, klinkt het. ‘Maar daar kwam kritiek op vanuit Engeland. Want als ze dan toch geen royals meer willen zijn, waarom moeten de Britse belastingbetalers dan nog voor hun veiligheid betalen? Harry liet daarop weten dat hij geen Britse veiligheidsagenten meer hoeft. Daar heeft Oprah hem nieuwe bezorgd, Bodyguards die ook voor haar werken. “Die beschermen Harry en Meghan nu 24 uur per dag.”

De talkshowhost heeft Harry en Meghan zelfs huispersoon bezorgd. “Zij weet waar je betrouwbare mensen kan vinden in Los Angeles. Haar eigen Mexicaanse huishoudster werkt nu ook bij Harry en Meghan. Die dame wierf al het andere personeel aan voor het koppel. De tuinman, de kokkin, de zwembadhulp... Allemaal familieleden van de vrouw die 100% te vertrouwen zijn en dus niets naar de pers zullen lekken.”

En ook voor de kleine Archie kunnen ze rekenen op de hulp van Oprah: “Zij heeft ervoor gezorgd dat de kleine naar de beste kinderarts in Los Angeles kan. Er is een lange wachtlijst bij die dokter. Je moet je als vrouw bij wijze van spreken al vóór je zwanger bent op de lijst laten zetten om een plaatsje te bemachtigen voor je kind. Maar voor Archie was één telefoontje van Oprah voldoende.”

Oprah heeft Doria, de moeder van Meghan Markle, ook een andere woning aangeboden, in een ommuurde wijk met beveiliging. Doria woont nu in een bungalow in een nette wijk van Los Angeles, maar Oprah vindt het daar niet veilig genoeg. Zeker niet wanneer Archie op bezoek zou komen. Volgens een insider zou Oprah zelfs het verschil in huurprijs bijpassen, maar Doria is voorlopig nog niet op het aanbod ingegaan.

Alle steun van Oprah is uiteraard lief, maar een barmhartige samaritaan is ze toch niet helemaal. “Oh, ze doet dit niet zomaar, hoor”, klinkt het in Hollywood. “Voor wat hoort wat, hé. Ja, Oprah is goed bevriend met Meghan en Harry. Maar ze verwacht dat de twee haar in de toekomst óók een mooie gunst zullen bewijzen. Door haar een exclusief tv-interview te geven dat ze nadien wereldwijd kan doorverkopen, bijvoorbeeld. Of haar tv-ploeg toegang te geven tot hun leven zodat ze een docureeks kan maken voor haar tv-zender.”

“Ja, Harry en Meghan genieten nu van het comfort dat Oprah hen biedt, maar eigenlijk zitten ze een beetje in de greep van de talkshowqueen”, klinkt het nog. “Zij bepaalt nu in feite hun leven. Harry en Meghan bese?en het niet, maar ze worden de nieuwe tv-sterren van Oprah Winfrey. Tja, zo zit het leven in Hollywood nu eenmaal in elkaar. Dat zullen Harry en Meghan nog wel leren...”