Onze kroonprinses heeft enkele mensen heel blij gemaakt: “Het is onbetaalbaar wat Elisabeth gedaan heeft”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Kroonprinses Elisabeth start volgend academiejaar een militaire opleiding aan de KMS in Brussel. Daarmee wordt Elisabeth helemaal klaargestoomd voor de troonopvolging.

Elisabeth is zich al volop aan het voorbereiden op haar legeropleiding. Dat maakte het koningshuis woensdag bekend met een opvallende foto van de kroonprinses. Daarop is Elisabeth al joggend te zien, in een legging van het Belgische sportmerk RectoVerso. Voor het jonge merk – het bestaat amper één jaar – is dat onbetaalbare reclame.

Mede­oprichtster Camille ­Liebaert reageert verrast in Het Nieuwsblad. “We hadden haar die legging voor haar 18de verjaardag in oktober cadeau gedaan. Onze sportmode wordt volledig in België gemaakt. Van ontwerp tot afgewerkt product: alles gebeurt onder hetzelfde dak in Deinze. Een Belgisch cadeau, dus.”

“De kroonprinses schreef ons toen een lief bedankingskaartje terug, maar we wisten niet dat ze de legging ook écht droeg. Tot we de foto's zagen. Dit is onbetaalbare reclame, en we bestaan nog maar een jaar. Belgischer dan dat de prinses ons merk draagt, kan gewoon niet.”

 

 

Tags elisabeth