Maureen heeft bedenkingen bij haar vriend Sieg De Doncker: “Zoiets doe je toch niet!”
Maureen heeft bedenkingen bij haar vriend Sieg De Doncker: “Zoiets doe je toch niet!”
Foto: Instagram

Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker maakten in oktober vorig jaar bekend dat ze een koppel zijn. Ze kenden elkaar al behoorlijk lang, want ze speelden samen in de Ketnetserie 'Helden'. In Het Nieuwsblad Magazine vertelt Maureen waarom ze voor Sieg gevallen is.

Maureen Vanherberghen is voor Sieg gevallen omdat hij ambitieus is en tegelijk oog heeft voor zijn relatie. “Veel mannen hebben zoveel ambitie dat er nog weinig plaats is voor een relatie. Maar bij Sieg kan het. Hij maakt tijd om samen dingen te doen. En daarnaast: ik vind boerenwijsheid veel belangrijker dan écht slim zijn.”

“Levenswijsheid, dat is iets wat Sieg heel erg heeft. Hij weet van aanpakken en ik vermoed dat mensen denken dat hij een beetje verwaand is. En dat is hij af en toe ook wel. Maar vanbinnen toch weer niet.”

Maureen vindt Sieg ook heel écht. Hij is zoals hij is. “Ik vind het verschrikkelijk als mensen op tv of op de radio anders zijn dan in het echt. En Sieg is zoals je hem ziet. Thuis ook. Hij kan overal zichzelf zijn. Als wij ergens op bezoek gaan, zal hij zich niet generen om in de keukenkast te gaan neuzen.”

“Of als hij bij vreemden naar het toilet gaat en hij komt ondertussen nog een deur tegen, zal hij zich niet generen om eens rond te kijken. En dan denk ik: schat, dat doe je toch niet! Maar hij wel.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.