Goedele Liekens haalt uit naar haar dochter: “Domme kiek”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vorige week legde de politie in Sint-Truiden een illegale lockdownbarbecue stil. De wagen van Goedele Liekens werd daar gespot, maar het was haar schoonzoon die met haar wagen naar daar was gereden. Nu blijkt ook Goedeles dochter Merel op het feestje te zijn geweest. Dat schrijft de Showbizzsite.

Nadat het nieuws over de illegale barbecue bekendraakte, was Goedele Liekens misnoegd dat het nieuws over haar wagen meteen uitlekte in de media. Ze keurde het gedrag van haar schoonzoon ook af.

Volgens Het Laatste Nieuws was echter ook Goedeles dochter Merel op het feestje aanwezig. Merel zou zich samen met een verpleegster in een kleerkast verborgen hebben. De politie onderzoekt een foto waaruit blijkt dat de dochter van Goedele Liekens op het feestje aanwezig was.

"Als ze op die barbecue was, is ze een stomme kiek. Net als haar vriend", was Goedeles oorspronkelijke reactie. Goedele bevestigde ondertussen dat haar dochter effectief ook op het feestje aanwezig was.

"Blijkbaar was niet enkel mijn schoonzoon, maar ook mijn dochter aanwezig. Ik heb een ernstig gesprek gehad met hen. Ze erkennen hun fout en verontschuldigen zich. De rest is privé", aldus Goedele Liekens in Het Laatste Nieuws.