Het meer thuis zijn heeft ook gevolgen voor Regi: “Ik moet dit nu doen van mijn vrouw Elke"
PMN
Het meer thuis zijn heeft ook gevolgen voor Regi: “Ik moet dit nu doen van mijn vrouw Elke"
Foto: Eén

Er was een tijd dat Regi zelf zong. Denk maar aan zijn grote hit ‘No Music’ van jaren geleden.

“Ik denk daar toch liever niet meer aan terug”, vertelt de populaire dj in 'Vandaag'. “Ik kan wel een beetje zingen. Ik ben een ‘demozanger’. Maar als je ziet dat de mensen met wie ik nu samenwerk, laat ik het zingen wijselijk aan mij voorbijgaan.”

In de 25 jaar dat Ultratop bestaat is Regi de meest succesvolle artiest met zes nummer één-hits en vijftig hits in de top 10. “Ik wist niet dat het er vijftig zijn. Je begint muziek te maken en je doet verder. Je staat daar niet bij stil. Ik ben het meeste trots op het feit dat ik nu nog in de hitparade sta. Ik ben niet de persoon die met hits van 20 jaar geleden wil optreden, nu toch niet. Misschien dat ik dat later wel doe", bedenkt Regi zich.

“Het is een beetje zoals een sport met het voordeel dat ik niet op mijn 34ste moet stoppen. Dit is wat ik graag doe en ik krijg er alleen maar meer energie van. Ik heb wel graag het contact met het publiek. Ik heb nog altijd aandacht met mijn album dat uitkomt en met ‘Liefde Voor Muziek’ op tv, maar over twee à drie weken ga ik wel denken waar de festivals naartoe zijn? De meeste optredens zijn met een jaar opgeschoven."

"Hopelijk is tegen dan het ergste voorbij"
"Op 1 mei 2021 sta ik in het Sportpaleis. Ik hoop dat dit tegen dan wel het ergste voorbij is. Ik blijf positief en focus mij op de toekomst. Ik wil echt niemand ziek maken. We zijn thuis voorzichtig met ons gezin. Ik ben ook meer thuis, maar ik moet nu wel bijspringen voor het gezin. Mijn vrouw Elke Vanelderen verwacht dat ik help in het gezin. Wat ik niet graag doe? Stofzuigen. Ja, het is paybacktime."

Vrijdag komt er een zo goed als Nederlandstalig album uit van Regi. “Bij Liefde Voor Muziek heb ik een paar Nederlandse covers gebracht en daar zit wel wat in. De tijd is er rijp voor. Vijf jaar geleden zou ik alles vertaald hebben naar het Engels. Ik sta nu ook op nummer één met ‘Kom Wat Dichterbij’ en dat is toch wel speciaal. Door de lockdown zat daar ook de emotie bij. Het nummer is zijn eigen leven gaan leiden."

Volg ons nu ook op Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.