VTM

Ruth Beeckmans verbaasd door haar dochtertje Cobey-Mae: “Mijn man en ik wisten niet wat ons overkwam”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In oktober vorig jaar beviel Ruth Beeckmans van haar twee dochtertje, Cobey-Mae. Het stemt haar gelukkig dat haar oudste dochter Charlie-Sue (7) nu een zusje heeft om mee te kunnen spelen.

In Story vertelt Ruth Beeckmans dat haar twee dochters Charlie-Sue en Cobey-Mae de beste vriendinnen zijn. “Zo mooi om te zien hoe ze met mekaar omgaan. Cobey-Mae moet de stem van Charlie-Sue nog maar horen of ze begint al druk rond te kijken. En als ze haar ziet, begint ze te lachen. Charlie-Sue is dan weer heel beschermend naar haar kleine zus toe”, aldus Ruth.

Af en toe is Charlie-Sue een klein beetje jaloers. “‘Ík wil nu geknuffeld worden’, krijgen we dan te horen. Ze is natuurlijk bijna zeven jaar alleen geweest. Maar eigenlijk is Charlie-Sue nog altijd haar leuke en drukke zelve. Met een sterk eigen willetje.”

De twee zussen hebben volgens mama Ruth een totaal verschillend karakter. “Ik zie nu al dat Cobey-Mae veel minder aandacht nodig heeft. Ze heeft veel minder geldingsdrang en is nooit kwaad. Ze slaapt ook al keilang door. Mijn man en ik wisten niet wat ons overkwam.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 maanden vandaag. COBEY-aMAEzing ?

Een bericht gedeeld door RuthBeeckmansofficial (@ruthbeeckmansofficial) op