Gordon haalt snoeihard uit naar Gerard Joling

Ooit scheerden Gerard Joling en Gordon Heuckeroth als ‘Geer en Goor’ samen hoge kijkcijfertoppen, maar vandaag kunnen ze niet meer door één deur. Gordon heeft onlangs snoeihard uitgehaald naar zijn gewezen beste vriend. Dat schrijft Dag Allemaal.

Er hadden zich tussen de heren voorheen al akkefietjes afgespeeld, maar tijdens de voorbije kerstperiode barstte de bom opnieuw. Gordon had net in Zuid-Afrika vijf maanden in een afkickkliniek gevochten tegen z’n drugsverslaving. Dat Gerard dat ontwenningstraject een ‘publiciteitsstunt’ noemde, zette kwaad bloed bij Gordon.

In het Nederlandse Nieuwe Revu haalde Gordon hard uit naar zijn ex-collega. “Dat hij mijn rehab in twijfel trok, typeert hem als mens”, aldus Gordon. “Als je jarenlang met iemand televisie maakt en je kent hem van heel dichtbij, dan zeg je zulke dingen niet. Hij heeft mij gekwetst. Ik had er nog niet eerder op gereageerd omdat hij dit soort dingen zegt om aandacht te krijgen. Als er íemand een drankprobleem heeft, dan is híj het wel.”

Gordon zei verder ook dat hij medelijden heeft met Gerard in deze coronatijd. “Je kan Gerard niks ergers aandoen dan hem thuis op te sluiten en hem geen aandacht te schenken. Dat is zijn grootste straf.” “Gerard en ik hebben een haatliefdeverhouding, maar op dit moment hebben we geen enkele verhouding en dat wil ik graag zo houden”, gaat Gordon verder.

Ook op professioneel vlak zit er een haar in de boter tussen de twee. “We zouden bij SBS tekenen, om zo door te gaan met ons programma. Achter ieders rug om is Gerard met de aanbieding van SBS op zak gaan onderhandelen bij RTL. Dan ben je een rat.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.