VTM

VTM heeft belangrijk nieuws over 'The Voice Kids': “Op die manier gaan we de opnames hervatten”

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Door de strenge coronamaatregelen liggen ook veel tv-opnames stil. Dat voelt men ook bij VTM.

De zender krijgt wel stilaan een zicht hoe ze enkele topprogramma’s toch nog dit najaar op het scherm kunnen krijgen. “We proberen dat nu in kaart te brengen. Dat we niet meteen met 300 enthousiaste fans in een tv-studio zullen gaan zitten, is evident.” 

“Als we een beperkt aantal mensen kunnen plaatsen, gaan we dat uiteraard wel doen, maar we zullen ook voor alternatieven zorgen”, legt creatief directeur Davy Parmentier uit aan Het Laatste Nieuws.

“Dat we niet meteen met 300 enthousiaste fans in een tv-studio zullen gaan zitten, is evident. Als we een beperkt aantal mensen kunnen plaatsen, gaan we dat uiteraard wel doen, maar we zullen ook voor alternatieven zorgen.”

The Voice Kids
“Bij ‘The Voice Kids' zouden we alle families die komen supporteren als clusters of ‘bubbels' met de nodige afstand van elkaar in de studio kunnen zetten - als dat op het moment van de opnames strookt met de maatregelen. Zo genereer je toch een vorm van publiek.” 

“Bij ‘The Voice Kids' hebben we ook sowieso de thuisfans - ‘klein Vlaanderen' - die vanuit hun woning zouden mogen stemmen. Met honderd gezinnen die we in beeld brengen en alle gezinnen in de studio heb je meer dan genoeg ambiance. Ook bij ‘The Masked Singer' zullen we wellicht met een uitgebreid thuispanel werken. En voor ‘Mijn keuken mijn restaurant' is het gewoon wachten tot alle restaurants weer open mogen."

Volg ons nu ook op Instagram!