Nick uit ‘Blind Getrouwd’ vertelt straf verhaal over pesterijen die hij moest ondergaan: “Er ontstond paniek en de politie werd erbij gehaald”
Nick uit ‘Blind Getrouwd’ vertelt straf verhaal over pesterijen die hij moest ondergaan: “Er ontstond paniek en de politie werd erbij gehaald”
Foto: VTM/Instagram

In Citta, het weekenmagazine bij de Gazet van Antwerpen, vertelt Nick Laenen uit Blind Getrouwd dat hij in de eerste jaren van het middelbaar zwaar gepest werd. De gevolgen van een incident haalden ooit zelfs de krant.

In Citta vertelt Nick hoe het helemaal fout liep tijdens een schoolbezoek aan de plaatselijke bibliotheek. Het incident speelde zich af op de afdeling met boeken voor volwassenen. Die was heel groot, er stonden wel twintig lange boekenrekken van tien meter lang.

“Toen we in de bib stonden gaf één van mijn pesters me een duw. Ik viel tegen het rek, helaas het eerst van die lange rij. Er ontstond een domino-effect en alle volgende rekken vielen ook om. Er ontstond paniek, want er zaten mensen onder die massa boeken", vertelt Nick. 

“De politie werd erbij gehaald. Ze hebben die bib een week moeten sluiten om alles terug in orde te krijgen. Het is dankzij mij dat die boekenrekken in de grond zijn vastgemaakt. Op dat moment was dat gênant!”

“De ouders van die pestkop zijn via de familiale verzekering opgedraaid voor de kosten. Ik zag die kerel later terug op Palmenmarkt (een jaarlijkse kermis in Geel, red.) en heb hem ermee geconfronteerd. Hij was ondertussen zelf papa en ik wilde duidelijk maken dat hij me het leven echt zuur had gemaakt. Ik zal dat nooit vergeten, al heb ik hem wel vergeven”, aldus Nick.

Meer nieuws

Meer nieuws

.