Niels Destadsbader heeft opvallend besluit genomen over zijn concerten in het Sportpaleis

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Door de coronamaatregelen mogen optredens en evenementen voorlopig niet doorgaan. Grote evenementen zijn afgelast tot eind augustus. Over kleinere evenementen is er nog geen duidelijkheid.

Ook Niels Destadsbader kan voorlopig niet optreden. In Gert Late Night vertelde hij donderdagavond dat hij komende zomer normaal vijftien keer zou optreden, maar daarvan is nog maar één optreden nog niet officieel geannuleerd. “Dat in mijn eigen gemeente Deerlijk. Maar dat durven ze misschien niet”, lacht Niels.

Niels vindt deze situatie niet zozeer jammer voor zichzelf, maar wel voor zijn technische ploeg en muzikanten. “Voor hen is dat een ramp, want die periode maakt hun jaar. Ook financieel is dat voor die mensen echt rot.”

Toch blijft optreden één van de dingen die Niels het liefst doen. Hij kan niet wachten om opnieuw in het Sportpaleis te kunnen staan. In het najaar zou Niels maar liefst vijf keer het Sportpaleis vullen. Het is nog niet helemaal zeker of die concerten kunnen doorgaan, maar Niels geeft de moed niet op. “Wij zijn de show in elkaar aan het steken alsof ze doorgaat. Laat ons hopen!”