Voormalige arts van Michael Jackson doet schokkende onthulling: “Dit ernstig medisch geheim hield hij voor iedereen verborgen”
Voormalige arts van Michael Jackson doet schokkende onthulling: “Dit ernstig medisch geheim hield hij voor iedereen verborgen”

Michael Jackson stond bekend om zijn iconische danspasje ‘de moonwalk’. Aan het einde van zijn leven kon Michael deze dansmove niet meer uitvoeren omwille van een ernstige infectie aan zijn voeten. Dat lezen we in Primo.

“Hij droeg altijd sokken, ook in de zomer, om zijn misvormde voeten te verbergen”, onthult Michaels voormalige dokter Conrad Murray in zijn boek ‘This is it’. “Hij had jarenlang een zeer ernstige schimmelinfectie waardoor het enorm pijnlijk was voor hem om te dansen. De infectie was erg moeilijk te behandelen, dus werd het steeds erger er erger. Zijn vlees zag eruit alsof het aan het rotten was. Dus je kan je inbeelden dat zijn moonwalk ongelooflijk pijnlijk was voor hem, tot op het punt dat hij dat danspasje amper nog kon uitvoeren.”

Volgens de arts schaamde Michael zich enorm voor hoe hij eruit zag. “Dat kon je ook zien toen zijn gezicht begon te vervormen. Hij droeg een valse neus om te verhullen dat hij geen kraakbeen had, maar ook zijn voeten waren een grote bron van gêne. Hij deed er alles aan om ze weg te steken. Aan een zwembad zou je hem dus niet snel spotten. Hij moest en zou ofwel sokken of schoenen dragen.”

Murray beweert dat hij de waarheid spreekt, maar fans van de popster trekken de uitspraken van de arts in twijfel. Het was namelijk Murray die Michael Jackson in 2009 een cocktail van pijnstillers toediende, die uiteindelijk tot de dood van de popster hebben geleid. De arts heeft twee jaar van zijn straf van vier jaar uitgezeten. Men verdenkt Conrad er nu van wraak te willen nemen op zijn voormalige werkgever.

Meer nieuws

Meer nieuws

.