VTM

Moeder van Nick heel bezorgd over zijn deelname aan ‘Blind Getrouwd’: “Daar vreesde ik voor”

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM/Instagram
Samen met Christophe ging Nick Laenen het eerste homohuwelijk aan in Blind Getrouwd. Zij werden de publiekslievelingen, maar jammer genoeg hield hun huwelijk geen stand. Deze week geven Nick en zijn mama Bie een openhartig interview in Dag Allemaal. Bie maakte zich erg ongerust over zijn deelname aan Blind Getrouwd.

In Dag Allemaal blikt Nick terug op het slotmoment van zijn Blind Getrouwd-avontuur. Tot de teleurstelling van velen kwam het sprookje tussen Nick en Christophe ten einde. “De week voor het beslissingsmoment was vreselijk”, zegt Nick in Dag Allemaal.

“Hoeveel keer heb ik niet gehoord: ‘Je gaat toch ‘ja’ zeggen hé, anders stort mijn wereld in!’ Ik heb met een enorm bang hart de reacties afgewacht. Ja, ik had echt schrik om iedereen z’n droombeeld aan diggelen te slaan”, aldus Nick.

Mama Bie maakte zich nog meer zorgen. Zij liep niet warm voor zijn tv-avontuur. “’Waar begin je nu aan?’, dacht ik. Het eerste homokoppel in zo’n druk bekeken reeks op VTM… Ik vreesde dat zijn deelname opnieuw heel wat venijnige reacties zou losweken waar ik hem niet tegen zou kunnen beschermen. Maar kijk, nu ben ik heel blij dat Nick toch heeft meegedaan.”