Bart Kaëll en Luc Appermont duidelijk trekken hun conclusie: “Dan stopt het voor ons”
PMN
Bart Kaëll en Luc Appermont duidelijk trekken hun conclusie: “Dan stopt het voor ons”
Foto: Photonews

Bart Kaëll en Luc Appermont hebben net een tweedelige docureeks over hun leven op tv achter de rug. De reacties waren overheersend positief.

Het zal Bart Kaëll en Luc Appermont deugd doen. De twee hebben besloten om meer tijd met elkaar door te brengen, ook na corona. “Ik kan zoveel optredens aannemen als ik wil, maar 300 stuks per jaar doe ik niet meer. Dat is waanzin. Het moet leuk blijven. Ik wil meer qualitytime met Luc kunnen doorbrengen”, vertelt Bart in TV-Story.

“Heel die corona heet ons andere inzichten gegeven”, gaat Luc verder. “Nooit eerder heb ik de lente zo zien komen als nu. Elk grassprietje, elk bloemetje zie ik groeien, een prachtige ervaring. Ik ben een beetje boos op mezelf dat ik zo oud ben moeten worden om dat nu pas echt te beseffen.”

Theatertour
Er komt allicht ook een vervolg op hun theatertour. “De eerste was zo’n succes dat vele culturele centra ons terugvragen. Dus ja, we zijn een nieuwe aan het schrijven. “Ik zou graag voor televisie nog meer dingen doen samen. Maar we zullen eerst zien hoe de reacties zijn op onze docusoap”, legt Bart uit.

“Het publiek is onze maatstaf, hé. De dag dat we voelen dat het niet meer hoeft voor hen, zijn wij de eersten om onze conclusies te trekken. Bart kan goed koken, dus die kan nog wel een restaurant openen. Ik zal de zaal doen dan”, lacht Luc.

Volg ons nu ook op Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.