Beyoncé vreest het ergste: “Een ramp wat Trump nu van plan is”
PMN
Beyoncé vreest het ergste: “Een ramp wat Trump nu van plan is”
Foto: Photonews

De 38-jarige Beyoncé is zeer boos. Ze is niet te spreken over de plannen van Amerikaans president Donald Trump.

Amerika wordt zwaar getroffen door het coronavirus. “Er sterven veel te veel mensen in Amerika”, citeert TV-Familie Beyoncé. “En het zijn opvallend veel zwarte mensen. Dat is logisch, want zwarte Amerikanen hebben meestal geen job die ze van thuis uit kunnen doen.” 

“Mijn broeders en zusters werken vooral in het onderhoud, de voedingsindustrie, het transport. Zij houden onze maatschappij nu mee draaiende en betalen daar de hoogst mogelijke tol voor. Bovendien behoren zwarten in Amerikanen meestal tot de armste bevolkingsgroep, mensen die zich geen medische hulp kunnen veroorloven. Een hele bevolkingsgroep wordt voor een stuk uitgeroeid.”

En Beyoncé vreest dat Trump het met zijn huidige plannen alleen maar erger gaat maken. “Hij wil opnieuw bedrijven openen, en winkels en zelfs restaurants. Opnieuw zullen het vooral zwarte Amerikanen zijn die het meest blootgesteld worden aan het virus. Omdat zij bedienen in restaurants, aan de band staan in fabrieken of olievelden bemannen. Dit wordt een ramp.”

“Hij móet luisteren naar de wetenschap, de dokters en verpleegsters. Zij zijn de helden. Nu moeten we naar hén luisteren en niet naar de politiek."

Meer nieuws

Meer nieuws

.