Zanger Filip D’Haeze heeft opmerkelijke theorie over coronavirus: “Komt omdat ze wraak wil nemen”
PMN
Zanger Filip D’Haeze heeft opmerkelijke theorie over coronavirus: “Komt omdat ze wraak wil nemen”
Foto: Photonews

Zanger Filip D’Haeze vreest voor de muzieksector. De optredens liggen nu al enkele maanden stil en er is nog steeds geen nieuwe datum wanneer die hervat kunnen worden.

“Voor midden oktober sta ik niet meer op een podium. Misschien, in het beste geval een klein privé-optreden, maar dan denk ik dat dat eerder als solo-artiest zal zijn”, bedenkt Filip D’Haeze in de ‘Krant van West-Vlaanderen’.

“De muzieksector wordt heel zwaar getroffen en we hebben allemaal het gevoel dat niemand van hogerop daar mee in zit. Het is al vaker gebleken dat wanneer je in die sector werkt, je precies geen echte job uitoefent. We staan machteloos en veel van mijn toekomstplannen gaan nu al de kast in …”

Filip had nooit kunnen denken dat het land dit jaar in lockdown zou gaan. “Nee, wie was daar wel mee bezig ? Ik dacht eerder aan een oorlog dan aan zoiets. Waarschijnlijk zullen we daar ook moeten mee leren leven en al wie na ons komt zal er rekening moeten mee houden dat zoiets echt wel mogelijk is. Ik geloof wel dat dit de wraak is van de natuur."

Meer nieuws

Meer nieuws

.