VTM

Sandrine André: “Vrijscènes zijn helemaal niet leuk”

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Familie-kijkers hebben noodgedwongen vroeger dan voorzien afscheid moeten nemen van hun geliefde soap. Larsique - het koosnaampje dat ze hebben gegeven aan het koppel Lars (Kürt Rogiers) en Véronique - wordt vervangen door 'Brittander'. Dat lezen we in TV Familie.

De fans van Larsique niet helemaal in een zwart gat. Ter vervanging van Familie wordt nu elke werkdag de telenovelle Sara uitgevonden, en ook daarin spelen Kürt en Sandrine een koppel. Kürt als Alexander en Sandrine als Britt.

Kürt Rogiers en Sandrine André spelen al twintig jaar een liefdeskoppel op tv. Het begon allemaal met partnerruil in Wittekerke, seks in ruil voor een auto in Sara en een stomende vrijsessie in ‘Familie’. Sandrine en Kürt kennen elkaar door en door, maar zulke vrijscènes spelen blijft vreemd.

In TV Familie lezen we een uitspraak van de actrice daarover. “Je moet je daar niet te veel bij voorstellen”, aldus Sandrine. “Ik vind zulke vrijscènes in feite niet leuk om te spelen. Je moet de hele tijd rekening houden met de belichting, je haren mogen niet in je gezicht hangen, je moet denken aan je houding. Dat is een heel gedoe, hoor!”