Laura Tesoro zal dit droevige verlies nooit vergeten: “En toen is hij plots gestorven aan een hartprobleem”
Laura Tesoro zal dit droevige verlies nooit vergeten: “En toen is hij plots gestorven aan een hartprobleem”
Foto: Medialaan

Laura Tesoro geeft dit weekend een openhartig interview in de Gazet van Antwerpen. Daarin vertelt de zangeres dat ze haar katten als eerste uit een brand zou redden.

Laura Tesoro is voorlopig nog gespaard gebleven van sterfgevallen in haar familie. Ze verloor eerder wel haar katje, en dat heeft haar veel verdriet gedaan. “Al wil ik dat zeker niet op dezelfde hoogte stellen met het verlies dat mensen voelen die een naaste hebben verloren”, zegt de zangeres in de krant.

Laura kocht een kitten op haar 21ste, ze woonde toen alleen op een appartement. “Dat beestje was toen mijn houvast, mijn reden om elke dag naar huis te komen. Na minder dan een jaar is die dan plots gestorven na een hartprobleem waar ik niets vanaf wist. Ze hebben het beestje moeten laten inslapen op een moment waarop ik op reis was.”

“Ik weet dat het een beetje stom klinkt, maar ik had het daar écht moeilijk mee. Terwijl ik daarvoor nooit snapte dat mensen zo lelijk konden doen als hun huisdier was gestorven. Nu was ik er zelf kapot van. Daarna heb ik twee katten geadopteerd uit een asiel.” Die katten zou Laura als eerste redden uit een brand. “Ik zou niet zonder ze kunnen. Ze brengen leven in ons huis.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.