VTM

An Lemmens geeft de nieuwe boeren uit ‘Boer Zkt Vrouw’ nu al goede raad: “Kijk maar naar wat boer Gerard overkomen is”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Zondag wordt de eerste afroepaflevering van Boer Zkt. Vrouw uitgezonden. Ook dit keer zijn Dina Tersago en An Lemmens de presentatrices van dienst.

Volgens An Lemmens hebben de mensen vandaag meer dan ooit nood aan een programma als Boer Zkt Vrouw. “We worden overspoeld met coronaberichtgeving. Voor velen zal het een opluchting zijn daar even aan te ontspannen met de feelgood van Boer Zkt Vrouw – Home sweet home”, zegt ze in Het Nieuwblad.

Zondag worden de eerste “jonge, actieve en hedendaagse” boeren aan het publiek voorgesteld. Daarna valt het af te wachten hoeveel brieven zij zullen ontvangen. “Ik raad de boeren altijd aan geen verwachtingen te spelen. Er spelen zoveel factoren mee dat je geen voorspellingen kunt maken”, zegt An daarover in de krant.

“Natuurlijk leeft er onder de boeren altijd wat competitie: Wie krijgt de meeste reacties? Maar boer Gerard bewees vorig jaar dat aantallen niet alles zijn. De man kreeg zo weinig brieven dat hij met al zijn schrijfsters op speeddate kon. Maar uiteindelijk was hij wel degene die met een lief kwam aandraven.”