Véronique De Kock heeft het moeilijk: “Het is pure chaos!”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Half mei vliegen de schoolpoorten weer open. Véronique De Kock, die haar zoontje Maximilien (7) begeleidt bij het preteachen, zal opgelucht zijn wanneer de lagere school weer opengaat.

“Het is pure chaos!”, reageert Véronique De Kock eerlijk in Dag Allemaal. “Op die leeftijd moet je er echt naast blijven zitten, zeker nu het nieuwe leerstof is. Ik ben dus nu ook even juf Véronique, en probeer alles zo goed en zo kwaad als ik kan uit te leggen.”

“Maar het is een beetje veel, ik vind het moeilijk om alles te combineren”, aldus Véronique. “Ik heb net een webshop gelanceerd voor mijn kledingwinkel en ik moet tussendoor naar m’n winkel om pakketten klaar te maken en op te sturen, want er zijn echt veel bestellingen.”

“Nu ja, we roeien met de riemen die we hebben. We hebben nu een planning opgemaakt om er wat structuur in te brengen, en daarmee gaan we het hopelijk kunnen bolwerken.”

Als de lagere scholen hun deuren terug openen, zal Véronique opgelucht zijn. “Natuurlijk stuur ik Maximilien dan naar school. Ik vertrouw erop dat de virologen weten waar ze mee bezig zijn. Als zij zeggen dat het weer voldoende veilig is om kinderen naar school te laten gaan, zal dat wel zo zijn.”