Christoff deelt mooi advies voor ons allemaal: “Zo kunnen we dit samen overwinnen"
Christoff deelt mooi advies voor ons allemaal: “Zo kunnen we dit samen overwinnen"
Foto: Instagram

Christoff staat al enkele weken niet meer op het podium, en het is momenteel nog onzeker wanneer dat terug mogelijk zal zijn. Ondertussen maakt de zanger videoboodschappen om in contact te blijven met zijn fans.

"Ik had een tijdje terug een oproep gedaan naar de mensen, dat ik een leuke en persoonlijke videoboodschap ging maken, om familie of vrienden een hart onder de riem te steken”, vertelt Christoff in de Krant van West-Vlaanderen.

“Oorspronkelijk was het idee om de 25 mooiste verhalen uit te kiezen. Maar na het lezen van alle aanvragen, kreeg ik het niet over mijn hart om niet iedereen eentje te bezorgen. Ik heb dus iedere aanvraag beantwoord. En ze boodschappen komen nog binnen.”

“Het is fijn om te weten dat ik toch op zo'n manier de mensen een beetje kan helpen en hen een glimlach op hun gezicht kan brengen”, aldus de zanger. “Als je dan mailtjes krijgt om ons te bedanken. Ja, daar krijg ik het warm van."

De zanger deelt ook nog goede raad voor ons allemaal. "We moeten onszelf en anderen blijven beschermen, zodat we dit samen overwinnen. En we moeten positief blijven, want eens het coronavirus voorbij is, moeten we allemaal weer vooruit."

Meer nieuws

Meer nieuws

.