Kurt Rogiers heeft oplossing gevonden hoe opnames van Familie weer hervat kunnen worden
PMN
Kurt Rogiers heeft oplossing gevonden hoe opnames van Familie weer hervat kunnen worden
Foto: Medialaan

Hoe moet het nu verder met de opnames van Familie? Niemand die voorlopig het antwoord weet op die vraag.

Hoe het ook verder zal gaan, er zal afstand gehouden moeten worden. Heel vervelend want een acteur heeft juist veel lichamelijk contact. “Dat klopt”, beaamt Kürt Rogiers in Primo. “Ik heb daar ook al vaak over nagedacht.”

“Ik denk dat we enorm moeten vertrouwen op de mensen waar we ook in fictie, op televisie en in het theater een relatie mee hebben. Sandrine André en ik zullen elkaar moeten vertrouwen, want in ‘Familie’ vormen we een koppel en gaan we elkaar zeker nog moeten kussen. Social distancing is op dat moment niet mogelijk.”

Clusters
“Onze kinderen, in ons geval Cédric, die vertolkt wordt door Yanni Bourguignon, zullen we ook nog aanraken. Er zullen kleine clusters gemaakt moeten worden van mensen die daarin, in het grootste vertrouwen, met elkaar moeten kunnen omgaan. Die collega’s raak je aan en die niet.”

“Met de oudere generatie gaan we extra voorzichtig moeten omspringen. We zijn een cast van 0 tot 93 jaar, dat is wel wat hé. Zo’n virus gaat dus ook op het vlak van scenario’s gevolgen hebben, denk ik. Toch zeker zolang er geen geneesmiddel of vaccin is. Hopelijk zijn die twee zaken er volgend jaar er. De afgelopen maanden, en ook de komende maanden nog, zullen alleszins een rare passage in ons leven zijn.”

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.