Vanavond heftige emoties op ‘Temptation Island’: “Het was het moment om haar zo fel te breken”
PMN
Vanavond heftige emoties op ‘Temptation Island’: “Het was het moment om haar zo fel te breken”
Foto: Vijf

Het wordt vanavond opnieuw een heel emotionele aflevering van ‘Temptation Island’. Er zullen tranen vloeien.

De dames kregen heftige beelden te zien tijdens het kampvuur. De beelden hebben veel indruk nagelaten. Vooral Elke kreeg het zwaar te verduren. “Ik wil gewoon weten waarom ik niet goed genoeg ben. En zij wel”, bedenkt ze zich.

Arda en Eline hadden een romantische overnachtingsdate en hebben er duidelijk van genoten. “Alles wat ik hier meemaak is een once in a lifetime gebeurtenis. Dus ik hoop gewoon dat ik iets kan overhouden aan Temptation en dat zou dan Eline zijn voor mij”, zegt Arda.

Kampvuur
Meer dan ooit staan de relaties onder druk. Dat zorgt voor onrust en emoties. Het vertrouwen op het eiland is dan ook ver zoek. Vanavond krijgen de mannen beelden te zien van hun vrouwen, en ook daar zitten heftige beelden tussen. “Ik vind dat ze me voor schut zet op tv en ik vind dat ik dat absoluut niet verdien”, zegt Karim.

“Ondanks zijn emotionele reactie tijdens het kampvuur heeft Arda nog geen spijt van zijn misstap: 'Ik denk dat dit gewoon het moment was om haar zo fel te breken en haar misschien sterker te maken als persoon”. 

Temptation Island, VIJF, vanavond om 20.35 uur

Meer nieuws

Meer nieuws

.