VTM

Sieg De Doncker en Olga Leyers hebben prachtige woorden voor overleden Aureel: “Dat moment vergeten we nooit meer”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Vrijdag kwam er het nieuws dat Aureel Hemeryck, één van de deelnemers van het VTM-programma De Wereld Rond met 80-jarigen overleden is. Hij overleed donderdag al maar het nieuws raakte nu pas bekend.

Aureel Hemeryck was een graag geziene kandidaat in het VTM-programma ‘De Wereld Rond met 80-jarigen’. Presentatoren Sieg De Doncker en Olga Leyers nemen met mooie woorden afscheid van Aureel.

“Onze gedachten gaan uit naar de familieleden en vrienden van Aureel. Onze lieve Aureel, onze 'boer van op het veld' met een gouden hart, die in zijn laatste jaren samen met ons de wereld nog heeft kunnen zien. Ik ben enorm blij dat hij zijn grote droom heeft kunnen beleven in Mongolië", vertelt Sieg bij VTM

“Het was een plezier om Aureel erbij te hebben tijdens die prachtige wereldreis. Hij heeft zijn hele leven op het veld gestaan en aan zijn paarden gewijd. Hij had dan ook die typische mentaliteit van een boer die niet kapot te krijgen was.” 

“Dat hij er nu niet meer is, geeft me een raar gevoel. Het moment waarop we samen zijn gaan paardrijden in Mongolië zal ik blijven koesteren”, vult Olga aan.

Volg ons nu ook Instagram!