Loes Van den Heuvel heeft duidelijke mening over ‘F.C. De Kampioenen’: “Daar is geen discussie over mogelijk”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Er werden nieuwe afleveringen aangekondigd, maar de toekomst van F.C. De Kampioenen is onzeker. Marijn ‘meneer Boma’ Devalck ziet De Kampioenen zonder Johny Voners niet zitten: “Dan zal het ook zonder mij zijn”, klinkt het in Dag Allemaal. Loes ‘Carmen’ Van den Heuvel is er nog niet uit.

“Een toekomst voor ‘F.C. De Kampioenen’? Ik kan er absoluut niets over zeggen”, klinkt het bij Loes Van den Heuvel in Dag Allemaal. “Het zijn heel erg moeilijke tijden. Niet alleen met het overlijden van mijn sjoeke, maar ook met de corona-problematiek. Alles in ons leven is één groot vraagteken momenteel.”

Ziet zij het nog zitten om die nieuwe afleveringen te maken? “Ik waag me niet aan voorspellingen. Ik weet ook eerlijk gezegd niet wat Johny daarvan zou vinden. Ik hoorde dat het heel moeilijk lag bij An Swartenbroekx.”

“’t Is wellicht nog te vroeg om er iets over te zeggen. Maar zoals altijd komen we ook hier wel weer uit. We zijn een grote familie. De meerderheid beslist, en daar is geen discussie over mogelijk”, besluit Loes.