Evi Hanssen hakt drastische knoop door: “Dat is voorgoed verleden tijd”
Evi Hanssen hakt drastische knoop door: “Dat is voorgoed verleden tijd”
Foto: Photonews

Elke zaterdagochtend presenteert Evi Hanssen op Joe ‘Is dit nu later?’. Daarin heeft ze het over de positieve verandering die de coronacrisis teweegbrengt in het leven van mensen, en hoe we die kunnen volhouden. Zelf is Evi niet van plan om haar hectische leven van voor de crisis weer op te nemen.

In deze coronaperiode heeft Evi Hanssen beduidend meer tijd om dingen samen met haar gezin te doen. Het leven zonder de dagelijkse rush bevalt haar wel. Dat heeft haar doen nadenken. “Mijn leven op half tempo vind ik zeer aangenaam en ik wil vermijden om nadien weer gewoon in die ratrace van vroeger te stappen”, zegt Evi Hanssen in Story.

“Ik hoop dat dat haalbaar is, want er komt een drukke periode aan met de musicalvoorstellingen van Mamma Mia!. Maar de definitie van druk zou ik dan toch willen herschrijven. Voor mij geen overvolle agenda met de rush van elke dag meer, en ook vijf dingen tegelijk doen is verleden tijd”, vertelt ze.

Dit ‘rustigere leven’ voelt voor Evi gewoon veel beter aan. “Minder prikkels, het met minder doen, minder stress, minder gejaagd zijn... Pas op: in het begin was het voor mij wel afkicken. Zeker die eerste twee weken. Maar nu is het gewoon zalig, los van al het leed voor wie getroffen is door het virus.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.