VTM

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ heeft heel ontroerende boodschap voor haar vader: “De angst is soms groot”

door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Laura Lieckens haar huwelijk hield niet stand in ‘Blind Getrouwd’. Al is ze haar geloof in de liefde niet verloren door het programma.

Op haar Instagram laat Laura weten dat er iemand is die ze graag in de bloemetjes zou zetten. “Ik wil graag toch nog iemand bedanken. Voor jullie was het tijger papa Stef, maar voor mij is het gewoon papa. Liefde voor een vader is meestal onvoorwaardelijk. Maar mijn liefde voor hem is toch nog meer dan dat.” 

“Toen ik 20 jaar geleden afscheid moest nemen van mijn mama na een lange zware maar moedige strijd werd van mij verwacht om op 7 jarige leeftijd ineens volwassen te zijn. De realiteit was bikkelhard. Maar ik groeide verder op in het meest liefdevolle gezin. Samen met Ilse, Elia, Aäron en Noa vormde we terug een gelukkige familie.” 

“De angst is soms groot om deze mensen kwijt te geraken. Mijn God papa, wat zie ik jou graag! Hij is ongetwijfeld de meest geduldige, liefdevolle man die ik ook in mijn leven ben tegengekomen. Mijn rots in de branding. Mijn lach en mijn steun bij een traan.” 

“Twijfel nooit aan uzelf papa, want wat jij voor mij al gedaan hebt valt niet te beschrijven. Als ik ooit maar half zo’n goeie mama kan zijn als jij de papa voor mij. Dan weet ik dat ik goed bezig ben. Ik hou van jou x”