James Cooke neemt ingrijpend besluit over zijn huwelijk: “Dan gaat het niet door”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
James Cooke wil deze zomer in het huwelijksbootje stappen met Dorian. Als het coronavirus geen roet in het eten strooit tenminste.

“Ik ga er nog altijd van uit dat ik een mooie, zonnige dag zal hebben samen met iedereen die mijn man en ik graag zien. Maar mochten de maatregelen nog gelden, zullen we ze uiteraard opvolgen”, zegt James Cooke in HUMO. “Je wilt niet op huwelijksreis vertrekken met het gevoel dat je elk moment kunt overvallen worden door een coronakoorts.”

Trouwen in intieme kring is voor James geen optie. “Nee, zot! Dan gaat het niet door. Voor ons moet het een gróót feest zijn met iedereen erbij. Met de maatregelen opvolgen, bedoel ik: we hebben een plan B, dat zijn we al volop aan het uitwerken.”

James en Dorian zoeken nog liever naar een alternatieve datum voor hun trouwfeest. “We zullen dan gewoon de hele santeboetiek verplaatsen. Leveranciers, locatie, alles. Copy-paste naar een andere dag. Het zou niet makkelijk zijn, maar als het moet, dan moet het. Vrienden en getuigen zullen ons wel helpen.”