Michel Van den Brande heeft het stilaan gehad met de quarantaine: “Het eerste wat ik doe na de lockdown? Mij drie dagen zat zuipen”
Michel Van den Brande heeft het stilaan gehad met de quarantaine: “Het eerste wat ik doe na de lockdown? Mij drie dagen zat zuipen”
Foto: Photonews

Ondernemer en ‘The Sky Is the Limit’-gezicht Michel Van den Brande loopt stilaan de muren op in quarantaine. Dat vertelt hij in TV Familie.

“Mijn bedrijf draait op 10 à 15 procent, dus in de week ben ik nog wel op mijn bureau. Maar vanaf vrijdagmiddag vertrek ik met Sofie naar mijn appartement in Blankenberge”, zegt Michel Van den Brande. “En daar zitten we dan in quarantaine. In onze hoge toren op de dijk, op de bovenste verdieping.”

“We gaan weleens fietsen of wandelen, maar meestal zitten we tv te kijken en zo. Ik ben al drie kilo bijgekomen. Ah ja, uit verveling eet ge te veel en beweegt ge te weinig. Want ik heb dan wel een veel jongere vriendin, ik kan haar moeilijk elke dag ‘pakken’, hé. Dat steekt op den duur tegen.”

“Nee, serieus. Ik kan goed geloven dat het nu in veel gezinnen begint te rommelen”, zegt Michel. “Zo elke dag kort op elkaar, da’s niet gemakkelijk. Sofie en ik zijn ’t gewend om drie, vier avonden per week op restaurant te gaan. En anders spreken we af met vrienden op café en maken we plezier. Ik mis dat enorm...”

“Weet ge wat het eerste is dat ik doe als de lockdown voorbij is? Een restaurant afhuren, met vrienden gaan eten en me drie dagen zat zuipen. Dat heb ik gezworen. En het zal ervan komen ook!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.