VTM

VTM reageert op beslissing om Familie pas na de zomer te hervatten: “Gaan acteurs deze zomer moeten doen"

door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Morgen is er de laatste aflevering van Familie en Thuis van dit seizoen. Door de strenge coronamaatregelen is het onmogelijk om nog nieuwe afleveringen op te nemen.

Bij één scène van Familie zijn al snel tien mensen betrokken. Het is dus niet mogelijk om afstand te houden. Daarom is beslist om er dit seizoen een punt achter te zetten en na de zomer terug te keren.

“Dat we het seizoen van Familie nu vroegtijdig moeten stoppen, hadden we enkele maanden geleden nooit voor mogelijk gehouden. Ondertussen is dit door de maatregelen rond het coronavirus helaas de realiteit”, licht VTM-channelmanager Maarten Janssen uit. 

"Ploeg staat paraat"
“Van zodra de situatie het toelaat, staat de hele ploeg paraat om de opnames te hervatten, al is het nog de vraag of dat terug full force kan, rekening houdend met de veiligheid die altijd voorop staat. Om de continuïteit te kunnen blijven bewaren, is het belangrijk dat we nu een voorsprong nemen, een marge voor mochten er zich opnieuw onvoorziene omstandigheden voordoen.” 

“Daarom is er in samenspraak met Eén beslist om samen met Thuis terug te keren na de zomer. We kunnen de zomermaanden nu heel goed gebruiken om de achterstand in te halen en ervoor te zorgen dat we na de zomer full force kunnen terugkeren op het scherm."

Volg ons nu ook op Instagram!

Tags familie