VTM

‘Blind Getrouwd’ - expert erg geschrokken van Christophe en Nick: “Dat was ronduit verbazingwekkend”

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Tot teleurstelling van velen hebben Christophe en Nick de echtscheiding ingezet. In TV Familie vertelt expert Wim Slabbinck dat ook hij tranen in de ogen had bij hun beslissingsmoment.

“Zowel voor Nick en Christophe zelf, als voor ons experts én voor de kijkers leek dit huwelijk een match made in heaven”, zegt Wim Slabbinck. “Ze zaten quasi meteen op dezelfde golflengte. Daardoor was er ook heel snel dat vertrouwen in elkaar.”

“Nick en Christophe creëerden een band die je doorgaans als koppel pas na enkele maanden of zelfs enkele jaren ontwikkelt. Dat Nick en Christophe heel gauw over intieme dingen konden praten, vonden wij als experts zelfs verbazingwekkend. Ook al was er, net zoals bij Sonny en Laura, een groot verschil in snelheid.”

Helaas kozen Nick en Christophe ervoor om niet langer als getrouwd koppel door het leven te gaan. “Bijna iedereen van de opnameploeg die aanwezig was, had tranen in de ogen. Ik ook”, zegt expert Slabbinck.

Toch vindt Wim dat het eerste holebihuwelijk in ‘Blind Getrouwd’ een voltreffer is geweest: “Ze hebben laten zien dat holebi’s met dezelfde struggles en moeilijkheden te kampen hebben als hetero’s. Dat gaat dan over banale zaken als koken en windjes laten.”

“Nick en Christophe hebben getoond dat er in relaties héél weinig verschil is tussen hetero’s en holebi’s. In dat opzicht zijn deze twee van enorme waarde geweest!”