Valerie De Booser onder vuur: “Dit is al véél langer aan de gang, ocharme Koen!”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In januari kondigde Valerie De Booser haar huwelijksbreuk met Koen Wauters aan. Ondertussen blijkt dat zij al een tijdje opnieuw de liefde heeft gevonden bij Dirk De Witte, een vastgoedinvesteerder uit Antwerpen. Valerie ligt sindsdien onder vuur. Dat lezen we in TV Familie.

Koen en Valerie benadrukten dat er geen derde partij in het spel was. En Valeries nieuwe vriend Dirk beaamt dit nu. Hij zegt: ‘Wij zijn dus geen relatie begonnen toen Valerie nog samen was met Koen.’ Toch lijkt dit nieuwe liefdesgeluk Valerie niet gegund, merkt TV Familie op. De reacties op haar relatie met Dirk zijn vaak ronduit venijnig.

Dat zij “Koen wel héél snel is vergeten”, is de teneur. “Het is precies alsof ze Koen niet echt graag heeft gezien”, klinkt het. “Want als je zo rap al een ander hebt..” En ook: “Dit is al véél langer aan de gang!” Valerie werd blijkbaar door enkele mensen met Dirk in de lokale Carrefour gezien. “En dat is al langer dan vier maanden geleden”, klinkt het.

Valerie en Dirk gingen begin maart al samen op skireis. “Da’s nog geen anderhalve maand nadat ze haar breuk met Koen bekendmaakte”, wordt nu gezegd. “Komaan, die twee kennen elkaar al veel langer!” “Een breuk heeft tijd nodig”, reageert een dame. “Ik vind dit niet respectvol naar Koen toe. Hoe moet hij zich voelen? Ik denk dat Koen verdriet heeft. Ocharme die mens.”

Mensen vinden Koen Wauters ook ‘veel knapper’ dan haar nieuwe vriend. En: “Die Dirk lijkt trouwens wat op Jorrit, de Hollander die Valerie indertijd verleidde in ‘Temptation Island’. Want dat zijn mensen vergeten, hé: Valerie was ooit een verleidster in dat programma. Ik bedoel maar...”