VTM

‘Tegen de Sterren Op’ - acteur Chris Van Espen niet langer vrijgezel: “Verliefd op beste vriendin”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Chris Van Espen is niet langer single. De acteur, vooral bekend van zijn imitaties in Tegen de Sterren op, is samen met zijn beste vriendin. Dat schrijft Story.

“We kennen elkaar al zeven jaar, maar pas na vijf jaar is de vonk overgeslagen. Toch altijd een risico, want als het dan niet werkt, ben je ineens je lief én je beste vriendin kwijt. Maar het gaat zelfs beter dan ik had kunnen denken, we zijn heel gelukkig”, vertelt Chris Van Espen in Story.

Twee jaar geleden vertelde Chris nog in het weekblad dat hij liever vrijgezel bleef. “Ik vind dat koppels het elkaar vaak heel moeilijk maken. Ze zeggen altijd dat je aan een relatie moet werken, maar daar komt dan ook de nodige stress bij kijken. Na een zware werkdag wil ik thuis op mijn gemak kunnen relaxen.”

“Iemand graag zien: dat gevoel kun je niet kopen. En wie weet, misschien kom ik ooit nog iemand tegen met wie het lukt", zei Chris toen. "Maar hoe ouder ik word, hoe kieskeuriger. Mijn partner zou sowieso iemand moeten zijn die op dezelfde manier in het leven staat als ik.”