Christophe in de put na afwijzing door Nick: “Het is heel zwaar om te dragen”
Christophe in de put na afwijzing door Nick: “Het is heel zwaar om te dragen”
Foto: VTM/Facebook - Blind Getrouwd

Teleurstelling afgelopen zondag bij de fans van publiekslievelingen Christophe en Nick. Bij Nick waren er geen amoureuze gevoelens, een verliefde Christophe blijft met lege handen achter. De twee gaan als vrienden verder. “Ik denk dat velen samen met mij ’n traantje gelaten zullen hebben”, zegt Christophe in Dag Allemaal. “Dit was wellicht niet wat ze verwacht hadden.”

Zelf was Christophe niet verrast. Hij wist dat het voor Nick een ‘nee’ zou worden. “Zoals met alles hebben we ook hierover ruim op voorhand gepraat, ja. Van mijn kant zat het qua gevoelens zeker oké, en ik had heel graag verder gevochten voor ons huwelijk, maar voor Nick was het verhaal ten einde. Waar ik alle begrip voor heb”, aldus Christophe in het weekblad.

Nick durfde zich niet smijten omdat er langs zijn kant geen fysieke aantrekkingskracht was. “Daar hebben we het samen met de experts uitvoerig over gehad. Veel koppels hebben die klik niet meteen. Fysieke aantrekking kan ook groeien. Maar hij dacht dat het niet meer zou komen. En hij heeft dat ook heel duidelijk uitgesproken, tijdens een gesprek aan de keukentafel.”

“Toen voelde ik me wel afgewezen, en nam ik de beslissing om er niet in te blijven investeren. Onbeantwoorde liefde... ’t Is heel zwaar om te dragen", aldus Christophe. Dat deed zijn zelfvertrouwen geen deugd. “’t Is niet fijn om te horen... De week rond het beslissingsmoment was echt heel zwaar. Maar goed, ik kan Nick niet verplichten om verliefd op me te worden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.