VTM

Nick komt tot pijnlijk besef nu hij ‘Blind Getrouwd’ opnieuw ziet: “Wat voor een vent heb ik laten schieten”

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Tot grote teleurstelling van veel Blind Getrouwd-kijkers besloten Christophe en Nick om als vrienden door het leven te gaan en niet meer dan dat. Nick is Christophe heel graag gaan zien, maar ‘de vonk’ ontbrak. Hij voelde geen fysieke aantrekkingskracht voor Christophe.

“Dat vond ik héél frustrerend”, vertelt Nick in Het Laatste Nieuws. “Ik had niets liever gewild dan die magie. Christophe heeft alles in huis om mijn ideale man te zijn. Nu ik het programma opnieuw zie, besef ik des te meer wat ik aan hem heb. Ook mijn ouders en vrienden blijven erop hameren wat voor een vent ik heb laten schieten.”

“Had ik meer kunnen doen? Misschien. Ik had me meer kunnen openstellen, Christophe wat vaker kunnen vastpakken. Maar achteraf is dat makkelijk praten. Vierentwintig uur per dag dacht ik over dat gevoel na. Gelukkig heb ik dat meteen kunnen benoemen, en heeft Christophe me alle ruimte gegeven.”

Tussen de lakens ging het nooit verder dan wat geknuffel en er werd zelden gekust. “Natuurlijk dacht ik soms: moeten we dat niet gewoon doén?”, vertelt Nick. “Kussen. Elkaar vastpakken? Er waren dronken avonden die gerust anders hadden kunnen aflopen. Maar Christophe liet mij het tempo bepalen, dus wilde ik geen foute signalen geven en onze relatie op het spel zetten.”