Grote tegenslag voor Tom Waes: “Het is een ramp”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Voor het volgende seizoen van Reizen Waes gooit Tom Waes het over een heel andere boeg. In het verleden bezocht hij voor het reisprogramma alle uithoeken van deze wereld, maar deze keer blijft Tom gewoon thuis. Hij maakt een Reizen Waes in Vlaanderen. Dat vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Door de coronacrisis blijven ook voor Tom Waes alle landsgrenzen op slot. Een kleine ramp, want dit voorjaar stonden de opnames voor het vijfde seizoen van Reizen Waes gepland. “We hadden al vliegtickets geboekt voor enkele reizen en hadden contact met verschillende fixers. Maar in maart werd al het internationale vliegverkeer gestopt. Al vrij snel zagen we in dat er ook de komende maanden niet snel nog ver gereisd zal worden”, zegt Waes in Het Laatste Nieuws.

En daarom blijft Tom Waes zijn volgende seizoen van ‘Reizen Waes’ thuis, in Vlaanderen. “Eigenlijk wil ik dit al jaren eens doen: een Reizen Waes-reeks maken dicht bij huis. Ik vraag me al lang af wat ik allemaal zou ontdekken als ik in Vlaanderen op dezelfde manier op avontuur zou trekken zoals ik dat anders doe. En omdat ik écht nieuwsgierig ben naar wat er hier allemaal leeft qua vreemde tradities, rare culinaire gewoontes, straffe figuren, etc., ben ik natuurlijk ook op zoek naar allerlei tips.”

Tags tom waes