VTM

Jonah voelde de bui al hangen in ‘Blind Getrouwd’: “Toen werd duidelijk wie het zou overleven en wie niet"

door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Enkel Winnie en Jonah blijven getrouwd. Alle andere koppels die deelnamen aan ‘Blind Getrouwd’ besloten om de scheiding aan te vragen.

Jonah Hulselmans (30) en Winnie Bogaerts (28) kunnen nu een vervolg schrijven aan hun liefdesverhaal. “Ik heb altijd in mijn achterhoofd gehad dat het ook minder goed kon gaan. We hebben onze heikele momentjes gehad, maar we kunnen daar altijd over spreken”, zegt Jonah aan Het Nieuwsblad. “Bij het samenwonen kwam voor mij de bevestiging: dit wil ik voor de rest van mijn leven.”

Opvallend is dat Jonah niet eens zichzelf had ingeschreven voor het programma. Dat deed zijn goede maat Victor, die vorig seizoen deelnam. “Weer werden Arendonk en Lier gematcht, en dan zijn we ook nog eens vrienden. Dat is wel speciaal. En ik heb hetzelfde geleerd als Victor uit dit avontuur: liefde is en blijft een werkwoord. Je mag niet opgeven, altijd moeite doen.”

Jonah vindt het jammer dat enkel hun huwelijk het programma overleefde. “Op die bootcamp werd er veel gepraat. Toen werd al duidelijk wie het zou overleven en wie niet, maar je hoopt altijd dat ze dat dan zullen tegenspreken. Maar de liefde kan je niet dwingen."