Drama in ‘Thuis’: “Dit personage wordt dood teruggevonden”

bron: Showbizzsite/Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
De voorlopig voorlaatste weekfinale van Thuis was er één van veel emoties. Vreugde omwille van het huwelijk van Paulien en Kobe, maar ook tranen bij Nancy nadat Dieter zijn misstap met Karin opbiechtte. En dan is er nog die crime scene…

Vrijdagavond kregen de kijkers van Thuis te zien hoe Lexi en Tim komen 's avonds laat naar een drukke crime scene worden geroepen, omgeven door zwaailichten, agenten en wetsdokters. Het rode tentje voorspelt niet veel goeds. Wat er gebeurd is, is voorlopig een raadsel. Is er een slachtoffer gevallen?

Fans speculeren erop los over wie het slachtoffer zou kunnen zijn. Twee namen duiken heel vaak op. Sommigen vrezen dat Nancy zichzelf iets heeft aangedaan. Zij was immers overstuur en zonder een woord te zeggen vertrokken, nadat Dieter zijn misstap bekend had. Een andere naam die regelmatig passeert is de mama van Viv. In de inhouden van volgende week is immers te lezen dat Viv blij is dat Lowie er voor haar is. Kreeg zij slecht nieuws, toen zij halsoverkop moest vertrekken in Bar Madam?

Tags thuis