Tine Priem over de gevolgen van haar bekendheid: “Dat is echt een brug te ver”
Tine Priem over de gevolgen van haar bekendheid: “Dat is echt een brug te ver”
Foto: VRT/Thuis

Bijna dagelijks zien meer dan één miljoen mensen Tine Priem aan het werk als Tamara in Thuis. Uiteraard wordt zij herkend op straat. In Primo vertelt Tine dat ze toch aan haar bekendheid heeft moeten wennen.

“Het feit dat mensen naar je omkijken als je op straat loopt, dat vind ik nog altijd iets heel vreemd”, zegt Tine Priem. “In het begin paste ik me daaraan aan, nu niet meer. Als ik goesting heb om in mijn jogging boodschappen te gaan doen, dan doe ik dat. Maar ik kies wel mijn momenten. Je zal mij nooit op een zaterdagmiddag, wanneer iedereen gaat shoppen, in de stad zien. Ik mijd bepaalde dingen, ja. Bewust. Dus eigenlijk heb ik mezelf net tegengesproken. Ik pas me nog wel aan de situatie aan”, lacht ze.

“Je zou misschien denken dat Vlamingen nogal bescheiden zijn, maar eigenlijk is dat niet waar. Als ik op straat loop, word ik soms van ver nageroepen: ‘Tamara!’ Mensen zijn helemaal niet verlegen om je aan te spreken hoor. Maar goed, het hoort erbij. Ik ben ook erg dankbaar, want de fans geven mij bestaansrecht. Verder sta ik echt op mijn privacy. Iedereen mag weten dat ik een lief heb en dat we bijna vijf jaar samen zijn. Maar om nu te poseren in de bladen, dat is nog een brug te ver.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.