Kate Middleton verzwijgt iets heel belangrijks voor haar drie kinderen: “Nu voel ik mij zo gemeen”
Kate Middleton verzwijgt iets heel belangrijks voor haar drie kinderen: “Nu voel ik mij zo gemeen”
Foto: Photonews

In een interview met de BBC hebben prins William en zijn vrouw Kate Middleton over hun persoonlijke ervaringen gepraat in deze coronaperiode. Het thuisonderwijs voor hun kinderen zien ze als een “uitdaging”.

William vertelde ook dat hij bezorgd was over zijn vader Charles, toen het virus hem te pakken had gekregen. “Hij valt in een risicogroep, dus ik maakte me zeker even zorgen”, zei de hertog daarover. “Maar hij heeft veel infecties en verkoudheidjes gehad door de jaren heen, dus als iemand het virus kon verslaan, is hij het wel. En gelukkig had hij alleen milde klachten.”

Ook hun gezin maakt net als andere families “ups en downs” mee, zei Kate Middleton. Het thuisonderwijs van hun kinderen prins George (6), prinses Charlotte (4) en prins Louis (1) ervaren ze als een “uitdaging”. “We proberen vast te houden aan een strikt schema. Maar het is hectisch, als ik eerlijk ben. We hebben de kinderen trouwens niet eens verteld dat we door gingen met school tijdens de vakantie. Ik voel me erg gemeen”, lachte Kate.

Meer nieuws

Meer nieuws

.