Luc Appermont ontdekt één groot pluspunt aan deze coronacrisis: “En daar moet ik nu zo oud voor geworden zijn”
Luc Appermont ontdekt één groot pluspunt aan deze coronacrisis: “En daar moet ik nu zo oud voor geworden zijn”
Foto: Photonews

Luc Appermont en Bart Kaëll hadden via videogesprek een interview met de Showbizzsite over hoe ze deze coronaperiode ervaren. Luc Appermont probeert deze toestand ook optimistisch te bekijken.

“Dit zijn natuurlijk niet de leukste tijden. Maar dat is voor iedereen hetzelfde. Dat is het enige eerlijke aan heel deze ziekte, dat zowat elk gezin er van dichtbij of van ver mee geconfronteerd wordt. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen rijk en arm, of wat dan ook”, zegt Luc Appermont in gesprek met de Showbizzsite.

“Eén pluspunt van deze periode is, en daar ben ik zo oud voor moeten worden, dat ik nog nooit de lente zo mooi heb zien komen als dit seizoen”, gaat Luc verder. “Ik heb elk blaadje aan onze boom zien ontluiken van een klein groen stipje tot een bloemetje en een volledig blad, en straks tot een goeie frisse appel. Dat vind ik zo mooi."

“Maar goed, dat is de romantische kant van het geheel. De andere kant is dat we binnen moeten blijven, afstand moeten houden en onze handen moeten wassen. Bart en ik hebben echt al hele een maand in quarantaine geleefd.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.