Zij weten het nu al over Winnie en Jonah: “Daar zal snel gezinsuitbreiding komen”
Zij weten het nu al over Winnie en Jonah: “Daar zal snel gezinsuitbreiding komen”
Foto: VTM

Blind Getrouwd krijgt zondag zijn langverwachte ontknoping. Het Laatste Nieuws is er bijna zeker van dat Winnie en Jonah samen zullen blijven. Meer zelfs: de krant verwacht dat er bij dit koppel snel gezinsuitbreiding zal volgen.

“Dit sprookje is echt”, schrijft Het Laatste Nieuws over het huwelijk van Winnie en Jonah. “Zij klaar voor een lange relatie. Hij eindelijk klaar voor een sprong in het duister na ruim acht jaar Hotel Mama. Intelligente, nuchtere en hedendaagse volwassenen, die goed gekeken hebben naar vorige reeksen van 'Blind getrouwd'.”

“Van bij hun jawoord was het bingo. Jonah kon zijn ogen amper geloven toen hij Winnie zag. Een engel. Al diende hij ook wel te beseffen dat hij dat geluk moest koesteren en wat afstand moest nemen van het vrijgezellenleven. Winnie pakte het allemaal heel beheerst en verstandig aan."

"Soms leek het wel alsof ze het handboek voor het ideale 'Blind getrouwd'-huwelijk volgde”. Het Laatste Nieuws geeft hen 95 procent kans om samen te blijven, en nog veel meer: “Als straks de camera's weg zijn, zal daar snel gezinsuitbreiding komen”, klinkt het.

Volg Showbizz24 ook op Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.